România are nevoie de valori

România este populată de români, dar nu va supraviețui și nici nu va fi vreodată apreciată de către cineva în forma ei actuală. Țara trebuie populată de alți oameni și nu de români, ci folosind o altă specie, unii care își ghidează existența după un set de valori.

Acei oameni își găsesc un rol la nivel de invidid, la nivel familial și la nivel de societate. Câteva exemple de valori pe care le posedă ar putea ar fi: obținerea foloaselor prin muncă (experiențe/obiecte) și nu prin combinații, respectarea unor reguli care au sens (legi), respectarea celorlalți indivizi, încercarea de a aduce o contribuție țării măcar prin a conserva ceea ce există deja bine construit.

Către această utopie tindem, iar cei care ne-ar putea ajuta să o construim sunt românii care se vor întoarce, legați de pământul ăsta românesc pe care s-au născut.

This entry was posted in test. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>