Hai sa batem toba!

De curand in spatiul public din tara noastra si nu numai, si-a facut aparitia o fata pe nume Simona Halep. Foarte putin timp a trecut de cand lumea a aflat cine este si cu ce se ocupa, insa de atunci a reusit sa inspire si sa adune multi fani.

Din ce imi amintesc, anul acesta a ajuns in sferturi la Australian Open, finala la Roland Garros si seminifala la Wimbledon. Cu toate acestea, la US Open s-a oprit inainte de optimi. Acest lucru a facut toti fanii vocali, care au sarit pe valul ascensiunii ei catre nr. 2 WTA sa se cufunde in tacere. Pe retele de socializare sau in sectiunile de comentarii ale diverselor articole, unii pe de o parte nu o mai incurajeaza inflacarat, iar pe de alta parte altii chiar o dojenesc pentru “umilinta” de a pierde in aceasta runda a competitiei. Nu sunt de acord cu termeni de acest fel deoarece consider ca a fi umilit sau un pierzator este sa te lasi batut, sa nu incerci sa devii mai bun. Mie personal, imi plac oamenii ce REVIN.

Ca o luptatoare ce este, asa cum de multe ori a aratat pe teren, chiar de mai putin in ultimul sau meci, va continua sa isi imbunatateasca jocul si consider va ajunge intr-un final nr. 1 WTA.

Simona Halep este unul dintre lucrurile pozitive care s-au intamplat in peisajul sportiv romanesc si in plan mediatic, social. Asadar, mesajul meu este sa batem toba  si sa avem o atitudine decenta catre o persoana care ne face reclama gratis si care a ajuns sa faca performanta pe bani proprii.

This entry was posted in Sport and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>