Shutter Island ( 2010 )

O idee inedită, actori pe măsură, poate nu într-atât de cunoscuţi precum DiCaprio. Acesta din urmă pare că se mulează pe orice rol de până acum. Mai adăugaţi şi un regizor de prestigiu, Scorsese şi ne alegem cu un film incredibil.

Doi agenţi federali sunt trimişi în investigaţie pe o insulă numită ” Shutter Island “. După un timp, Teddy Daniels intuieşte ceea ce se întâmpla cu adevărat acolo şi rolul acelui loc, ce în teorie se ocupa cu reabilitarea celor mai periculoşi ucigaşi. După jumătatea filmului are loc o întorsătură la care nu m-am aşteptat şi care m-a dat puţin peste cap, ceea ce m-a făcut să apreciez filmuş şi mai mult. Aceste mici detalii, precum şi trailerul de mai jos nu fac decât să stârnească interesul, nici pe departe rolul de a divulga informaţii celor care încă nu au văzut acest film. Inedit şi imprevizibil.

This entry was posted in Film. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>