Ce griji recente mai avem

De câteva zile, cu implicarea excesivă a mass-mediei ne-a lovit duda! Se însoară Borcea.  Daaaa! Pentru cei care nu acordă un interes sporit modelelor adevărate, persoanelor de vază ale societății, omul este ceva acționar, mașină de furnizat bani la Dinamo, care de atât de multe beneficii financiare a luat bătaie de la o echipă fantomă, dar asta e altă poveste.

Pentru că prinde la public, televiziunile s-au documentat cu privire la cel mai eveniment al anului. Ăl mai detaliu fu că mâncarea va fi preparată cu sare din Himalaya sau ceva așa, deoarece la noi stocul e pe 0, că lumea s-a pus pe făcut murături. Cam atât am prins din ce s-a zis la televizor pentru că m-a interesat grav de tot.

Lumea, că are sau nu ce face, ce băga în lingură, holbează ochii, așa că în viitorul apropiat așteptăm emisiuni de succes la ” Acces direct ” cu impresii de la nuntă. Poate nunta va fi transmisă și în direct spre deliciul publicului, că acum așa se poartă. Dacă nu vede toată lumea că mă însor, cât de bine se mănâncă și se bea la nunta mea n-am făcut nimic.

De ce m-ar interesa vreodată de Borcea? Mă ajută cu ceva vreodată sau poate avea vreo influență pozitivă asupra mea? Se însoară un oarecare, la fel ca și nunta aia din State cu marea vedetă de 31 de ani, mare frumusețe cică, de s-a dus CNN să transmită live, PENIBIL!

This entry was posted in Păreri personale. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>