Bad Teacher ( 2011 )

Foarte Slab. În primul rând a fost un film cu buget mic, deci băieţii care s-au ocupat cu scenariul cu siguranţă nu au fost deloc printre cei mai răsăriţi. Ideea de film este una extrem de simplistă, deznodământul evident fiind amânat până în final printr-o serie excesivă de detalii şi întâmplări “de umplutură” pentru a atinge pragul de 1 oră şi jumătate al filmului.

Pe imdb filmul este încadrat ca fiind o comedie, dar nu a fost niciun pasaj care să fi fost cu adevărat amuzant. Singurele încercări au fost cele de umor tipic american cu glume despre sex şi cuvinte vulgare aruncate aiurea pentru cei care mai tresar la acest tip de “umor” .

Nu am mai văzut de mult un film fără esenţă, scris la repezeală şi deloc amuzant care să se încadreze în categoria de COMEDIE. Asta este părerea mea, doar e  democracy ” Everyone is entitled to an opinion ” .

This entry was posted in Film and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>