The Social Network

Ştiu, ar trebui să îmi fie ruşine pentru că nu am vizionat filmul la vremea lui  (2010), dar mai bine mai târziu decât niciodată. Poate deoarece febra facebook-ului nu m-a prins la timp sau din dezinteres, n-am dorit să aflu despre istoria şi evoluţia acestui site.

De curând l-am văzut şi, surprinzător pentru mine, nu a fost niciun moment în care să nu acord atenţie desfăşurării evenimentelor, ca să citez o replică din film eram ” WIRED IN ” . Deşi unele persoane cred că filmul este despre facebook se înşeală. Acţiunea este concentrată în jurul creatorului său, Mark Zuckerber, care s-a inspirat din viaţa de la colegiul său Harvard şi momentele prin care trecea pentru a da un nou sens cuvântului ” socializare “.

Într-adevăr este un film de OSCAR şi le-a meritat pe toate cele trei, îndeosebi pe cel pentru cel mai bun scenariu.

PS: Pentru cei care nu au văzut filmul, ce-i drept puţini la număr în opinia mea, sunt două ore pe care le veţi ” pierde ” cu plăcere.

This entry was posted in Film and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>